WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

digitális média

emberi tényezők

valami a

nyi nyi nyi

What our users say

Házunk után irodánkban is infrafűtést választottunk. Az üzletmenet miatt nem engedhettük meg, hogy kiesésünk legyen. A kész irodában egy hétvége alatt kellett kipakolni, felszedni a parkettát, beszerelni az infrafűtést, majd új szalagparkettát lefektetni. Nagy feladatot vártunk el, de sikerült megoldaniuk. Hétvégén éjszaka is dolgoztak a fiúk, hétfő reggel újra üzemkész volt az irodánk. Köszönjük!

Dr. Szilárdné Margit

Tudom, hogy nem mindig könnyű teljesíteni kéréseimet, mert kényesen ügyelek az egyes szakterületek együttműködésére, profi előkészítésére. Ritkán találkozom olyan kivitelező szakemberekkel, akik igazán megértik észjárásomat és ehhez kellő empátiával tudnak hozzáállni, majd a megbeszéltek szerint elvégezni a munkát. Az Infrafűtésszakiék azon ritka csapatok közé tartoznak, akik nem okoztak csalódást számomra.

Fehér Piroska

A fűtőfóliák beszerzését kedvező áron megoldották, a kivitelezésre ugyan nem kaptam tőlük időpontot két héten belül, azonban az egész ház fűtésének szerelését megoldották 1 nap alatt. Nagyon jó szakemberek, szívesen ajánlom őket.

Hentai Ottó

Belvárosi hosteleink magas belmagassága miatt nehezen volt fűthető az előszobai társalgó és a konyha, valamint a fürdőszoba. Gyors és kevés munkával járó megoldásra volt szükségünk kedvező áron. A megoldás szinte nyilvánvaló volt. A külföldi vendégeink szinte zavartalanul használhatták a lakást, miközben Laci és Viktor elvégezte a fűtés modernizálását, fejlesztését.

Kovács Béla

Az interneten találtam rá Viktorékra. Telefonon nagyon korrekt válaszokat kaptam felmerülő kérdéseimre. A gyors árajánlatküldés után egyértelmű volt, hogy őket választom. Egy héten belül kész is volt a teljes ház fűtése. Jó áron korrekt munkát kaptam, elégedett vagyok.

Lugossy Márton

Ahogy szeretem a Napot, így az infrafűtést, úgy szeretem a gyors, profi munkát is. Bevallom, mindig kétségekkel bízok meg számomra ismeretlen szakembereben, azonban az infrafűtés A-Z csapatával maradéktalanul elégedett vagyok a korrekt tanácsadástól kezdve a kivitelezésig. Csak ajánlani tudom azoknak, akik jó szakembereket keresnek.

Csányi Sándor Developer@yahoo.com

El sem hiszem milyen sokat spórolt nekem az Infarfűtésszaki! Tanácsaikkal, gyors és korrekt szerelésükkel tudtuk csak elérni, hogy beleférjünk anyagi keretünkbe az újonnan vásárolt, de felújításra szoruló lakásunkban. Mégegyszer köszönjük!

Fényes-Győri Katalin

Sanyi barátom ajánlotta Laciékat a teremben. Tudja jól, hogy a legjobbat akarom mindenben. Ha itt nincs, majd hozatok Amcsiból wazze! De van! Aztóta is a padlón fekve melegítek, mielőtt megyünk gyúrni.

Gálvölgyi János CEO@google.com