Költségkontroll

hatékony költségkontrollHatékony költségkontroll

Ha minket választ, folyamatosan ellenőrizzük autói “egészségi állapotát”, és szakértői karbantartással megelőzzük a drága alkatrészek terven felüli értékcsökkenését. Segítünk meghatározni az egyes járművek optimális futamidejét, figyelembe véve a jelentős költséghányadot képző alkatrészek várható élettartamát, hogy elkerülhető veszteségek ne terheljék cége költségvetését.

 

finanszírozásOptimális futamidő

Javaslatot teszünk az egyes járművek optimális futamidejére, figyelembe véve a jelentős költséghányadot jelentő alkatrészek várható időtartamát, hogy az elkerülhető veszteségek ne terheljék cége költségvetését. Ha minket választ, folyamatosan ellenőrizzük autói “egészségi állapotát”, és szakértői karbantartással megelőzzük a drága alkatrészek terven felüli értékcsökkenését.

 

th2Adminisztratív költségszabályozás

A cégautó szabályzat keretet biztosít az optimális költség kontroll megvalósításához meghatározott feltételek szerint. Következetes szabályok bevezetésével tiszta helyzetet teremthet a cégautókkal kapcsolatos kérdésekben. Szolgáltatásaink igénybevétele esetén cégautó szabályzatot is készítünk cégének.

 

Csökkentsük az adó terheket! 

Tartós bérleti számla esetén az ÁFA elszámolható az ellenérték teljes összege után a bérleti díjra és a kapcsolódó szolgáltatásokra (pl. szervíz, gumiabroncs, autómentés) egyaránt. A regisztrációs adó egy hányadát megtakaríthatjuk, mivel részét képezi nemcsak a beszerzési árnak, hanem az tervezett maradványértéknek is futamidő arányosan 5 éves kor előtt. Csökkenthetjük cégautó- és teljesítményadó kötelezettségünket, ha gondosan járunk el új autó beszerzésnél.

 

 

Vélemény, hozzászólás?