Villanyszerelés

Villamoshálózat építés és felújítás

Sok évtizedes tapasztalat az Ön szolgálatában:

Ügyfeleink egyedi igényeknek és a szabványoknak megfelelő tervek szerint, modern technológiák alkalmazásával gyorsan és hatékonyan végezzük munkánkat, a kábelhúzást, elosztórendszerek telepítését és egyéb szükséges munkálatokat. Meglévő villamos hálózatok felújítása és fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyság növelésére.

Elosztószekrények építése

Költségoptimalizálás vezérléssel:

Az okos vezérlés technológiái lehetővé teszik az energiafogyasztás csökkentését, az eszközök hatékonyabb üzemeltetését és a karbantartási folyamatok hatékonyságnövelését. Okos szenzorok és automatizált rendszerek segítségével figyelhető és szabályozható az energiafogyasztás.

Elektromos fűtés integráció

Otthoni komfort:

Már a villamos hálózat megtervezésekor mérjük fel a villamos hálózat felújítás munkálataival összehangolt elekromos fűtésben lévő lehetőségeket, előnyöket. Hangsúlyt fektetünk a funkcionalitásra (dolgozó szoba, konyha, stb), otthona adottságaira (elrendezés, energetikai adottságok), a költséghatékonyságra, a különböző eszközök összhangjára és mindezek villamos hálózatba való integrációjára.

Dekorítív szerelvényezés

Legyen szép is, ami hasznos:

Igény esetén – tapasztalt dizájnerekkel együttműködő csapatunk – segítséget nyújt elképzelései megvalósításában. Az Ön stílusához és otthona adottságaihoz illeszkedően segítünk harmóniát teremteni.

Érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem

Segítünk megóvjuk Ön és családja életét:

Az érintésvédelem, tűzvédelem és villámvédelem olyan alapvető fontosságú tényezők, amelyek nem csupán technikai intézkedések. Segítenek megóvni családunk életét. A helyes védelem kialakítása nem csak egy felelős döntés, hanem egy elvárható figyelmesség azok iránt, akik fontosak számunkra. Segítünk megteremteni ezt a biztonságot, hogy Ön és családja békében élhessen, tudva, hogy a körülöttük lévő környezet megfelelően védett és biztonságos. Ne hagyja a véletlenre, bízza ránk az Ön és családja védelmét.

Gyengeáramú rendszerek építése

Biztonságosot teremtünk vagyonának:

  • Kamerák, kamera rendszerek telepítése
  • Tűzjelző- és oltórendszerek telepítése
  • Beléptetőrendszerek telepítése