RÓLUNK

HA PONTOS, KIDOLGOZOTT ÁRAJÁNLATRA VAN SZÜKSÉGE:

Szakértelem és Tapasztalat

TÖBB ÉVTIZEDES szakmai múlttal rendelkező csapatunk a legmodernebb villanyszerelési megoldásokban és technológiákban jártas. Szakembereink elkötelezettek abban, hogy minden projektet magas színvonalon és a legújabb iparági trendeknek megfelelően hajtsanak végre.

Megbízható Minőség és Technológia

Csak a legkiválóbb minőségű eszközöket és anyagokat alkalmazzuk a hálózataink kiépítésénél és felújításánál. A modern technológiával lépést tartva gondoskodunk arról, hogy az általunk kialakított rendszerek a jövőbeli elvárásoknak is megfeleljenek.

Rugalmasság és Ügyfélközpontúság

Mindig igyekszünk az ügyfeleink igényeire szabni a szolgáltatásainkat. Rugalmas megközelítésünknek köszönhetően képesek vagyunk kielégíteni a különböző méretű és jellegű projektek egyedi igényeit.

Teljeskörű Szolgáltatás

Szolgáltatásaink nem csupán a hálózat tervezésére és kiépítésére terjednek ki, hanem a rendszeres karbantartásra és a problémamegoldásra is. Vállaljuk ügyfeleink igényei teljes körű kiszolgálá

Referenciáink

A sikeresen lezárult projektek és elégedett ügyfelek számunkra a legnagyobb elismerés. Büszkék vagyunk referenciáinkra, melyek azt mutatják, hogy partnereink elégedettek a cégünk által nyújtott szolgáltatásokkal.

Google értékelések

MEGRENDELÉS:

A “Megrendelés” gombra kattitva megnyithatja cégünk központi megrendelés fogadó oldalát.

A telepítést a cég vezetője személyesen végezte. Garanciális, hibátlan a rendszer azóta is. Gazdaságos fűtési rendszer, ezt a legkomolyabban ki merem jelenteni és ajánlom mindenkinek
Mészáros Gábor
A telepítést a cég vezetője személyesen végezte. Garanciális, hibátlan a rendszer azóta is. Gazdaságos fűtési rendszer, ezt a legkomolyabban ki merem jelenteni és ajánlom mindenkinek
Mészáros Gábor
Ha minden vállalkozás így állna az ügyfélhez…..
Császár Zsolt
Megbízható, pontos, precíz, csak ajánlani tudom. Nekünk Viktor csinálta az egész lakásban az infrafűtést.
Farkas József

Válassza Cégünket!

Ha megbízható, minőségi és jövőbiztos villanyszerelési megoldásokra van szüksége, válassza cégünket! Szakértelmünk, tapasztalatunk és elkötelezettségünk garanciát nyújt arra, hogy eleget tegyünk az Ön legmagasabb elvárásainak is. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést a minőség és elektromos biztoság irányába!

Victorie Conseil Kft.

1225 Budapest, Nagytétényi út 246. 1/6.

14749588-2-43

Banai Béla

ügyvezető

Erőságamú technikus

Villanyszerelő mester

Háztartásigép szerelő

Banai Viktor EV.

2000 Szentendre, Héja utca 2.

67216477-1-43

Banai Viktor

Villamos Biztonság Felülvizsgáló

Villanyszerelő

Közgazdász